turion adlı üyeden alıntı
"turion kullanıcı adıma deneme bakiyesi alabilir miyim?"
Güncelleme:
2 ₺ bakiye yüklendikten sonra sipariş verdim. Taahhüt ettikleri süre içinde sipariş eksiksiz tamamlandı.
Merhaba,
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, tekrar bekleriz :)
Mehmet_TÜRK adlı üyeden alıntı
Güvenilir ve hızlı çalışan bir sistem.Tavsiye ederim.Ben kullanıyorum gayet memnunum.
Gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz kendisi ile.
Merhaba,
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, tekrar bekleriz :)
tolgahan571 adlı üyeden alıntı
öncelikle herkese selam
bundan bir ay önce forumdan farklı bir kişiden 10k takipçi konusunda anlaştık sözde takipçiler düşmeyecekti parayı ödedim takipçiler gelmeye başladı daha gönderdiği takipçiler 10k bulmadan 3k falan takipten çıkmıştı sordum kendisine nedeni hocam instagramda güncelleme var yok en düşük fiyattan instagram takipçi aldın vesaire vesaire
inanın takipçi almadan 3k takipçi vardı sözde 10k yerine 11k atılacak böylelikle 14k takipçim olacaktı
derken gönderim tamamlandığında 8k takipçim olmuş olana şükrederken bir hafta içinde sözde gelen 5k da uçmuştu
bir iki hafta sonra farklı bir kişiden yine forum aracılığıyla bir konu açtım
instagram takipçi lazım bu sefer kesin düşmeyecekti diye anlaştık o da sorunsuz şekilde gönderdi bu seferde sevinirken sonrasında onun gönderdiği takipçiler de düşmeye başladı
yukarıda anlattığım iki olayında gerek whatsapp gerek farklı bilgiler bende saklı olup gerekirse ispata hazırım
neyse saadete gelelim arkadaşımız konu açtı smmpazara üye olanlara referans bakiye attı
referans bakiyeyle gelen takipçiler sorunsuz geldi gelmeyen takipçilerin ücreti sisteme otomotik iade edildi. Dahası referans bakiye olmasına rağmen attığım destek talebine üşenmeden cevap verdi.
tüm bunlara rağmen özellikle bekledim belki takipçiler sonradan düşer aradan bir haftaya yakın geçmesine rağmen düşende olmadı
evet belki 3 beş takipçinin ücreti önemli değil ama dürüstlük ve sağlamlık önemliydi
burdan huzurlarınızda teşekkür eder.Kendisine hayırlı kazanclar dilerim
Merhaba,
Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. :) Takipçilerimizin düşüş yaşamaması için gereken yatırımı ve özeni sonuna kadar göstermeye çalışıyoruz.