-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mobil Uygulama ve Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar dün biranda sitemin hitlerinde %100 düşüş yaşandı. 1 sayfa ve 1. sırada olduğum onlarca kelimede alt sıralara sitem düştü.
Bunun sebebi Google'da yaşanan dalgalanma olduğu söyleniyor lakin bir anda 3K hitim nasıl düşebilir. Yani bunu Google bilinçli mi yaptı ?
Benden daha aşağı olan rakip siteler yükselirken benim sitemin düşmesi beni bir hayli endişelendirdi. Bunun tek sebebi dalgalanma mı ? Yoksa başka da olabilir mi ?
Google'dan ban yediğimi düşündüm veya spam site olduğumu düşündüm lakin ne ban yedim ne de spam'a sitem düşmüş. Bu konuda daha bilgili kişiler beni aydınlatırsa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anlık olabilir. eğer 1-2 haftalık süre içinde sürekli düşüş oluyosa yolunda gitmeyen birşey var demektir.Eğer herşeyi seo uyumlu olarak yapıyosan belli bir süre sonra yükselir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Anti SEO işlemleri uygulanıyor olabilir.. Backlinklerinizi analiz edin hocam. Ahrefs gibi kaynakları öneririm. Kalitesiz, spam sitelerden link çıkışları varsa disawow yapın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
rakipleriniz yada spam siteler size çöp sitelerden yüklü backlink saldırısı yapmışta olabilir. Ayrıca sitenizde hız problemi varsa gerilemeyede olabilir. Diğer tavsiyem ise kategori yada alt kategorilerin alt sayfaları varsa onları no-index yapmanızdır. bu sayfalar genelde google üzerinden hiç hit gelmez fakat site otoritesini aşağıya çeker.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
birden düştünüz diye ani haraketler yapmayın. SEO karda araba sürmek gibidir. Bir şeyler yolunda gitmese de ani haraketler yapmamak gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Maliyeci
-
-
Ad Soyad
L** H**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Mp3leri youtube'dan mı çekiyordunuz veya vk, soundcloud gibi sitelerden? Yani arama sonuçları başka bir sistem üzerinden mi listeleniyordu yoksa kendi databasenizden mi?
Birde mp3leri kendiniz tek tek ellemi ekliyordunuz?