biri mail atmış spam klosörüne düşmüş maile başlangıcı (.. sizin parolalarınızdır. Doğrudan konuya geçelim. Kimse seni kontrol etmem için bana para vermedi. Beni tanımıyor olabilirsiniz ve muhtemelen bu e-postayı neden aldığınızı düşünüyorsunuz?)
parolayı çok kısıtlı sitelere girmişimdir mail fb gmail tarzı sifremle benzerliği yok.
konu şu bir siteye girmişim ve mailin devamı (Video klipleri görüntülerken, web tarayıcınız bana ekranınıza ve web kameranıza erişebilmenizi sağlayan bir tuş kaydediciye sahip Uzak Masaüstü olarak çalışmaya başladı. ondan sonra, yazılımım bütün bağlantılarınızı Messenger, FB ve e-posta hesabınızdan topladı. ondan sonra bir video yaptım.) kullandıgım düzenek masaüstü webcam yok zaten bir siteye girdiğinde webcam izini istemeden kullanabilirmi ? artı olarak bir site sizin bilgisayarınıza uzak masaüstünden öyle keyfince bağlanabilirmi ilk olarak merak ettiğim sorular bunlar.

Ayrıyetten btc hesabını bırakmıs 986 dolar (:D) yatırırsam videoyu silecek ve onu birdaha görmeyecekmişim (burda gülmekten öldüm zaten :D) peki bu btc hesabını emniyete versem karşı kullanabilirmiyim dava açabilirmiyim böyle bir tehditte bulundu diye
btc hesabım diye yolladığı - 13uswJyZTzZXY7XFiVv1HBVGFNQEDsNmF3

düşünün bakalım bu şifreyi nasıl ele geçirdi (büyük ihtimal bir siteye kayıt olmusumdur site sahibi olabilir siteye sızıp db i ele geçiren olabilir düşüncem) sizce ?