cthax adlı üyeden alıntı
Hocam diş doktoru değilim sensodyne kullanıyorum bende bilinçsizce (hangileri aklımda değil) Fakat yine başka bir diş doktoru gündüz bile başka bir Sensodyne gece başka önermişti. Siz yine dişcinize telefon açın o sağlığınız için en idealini söyler
Doktordan memnun değilim, en kısa sürede araştırıp iyi bir doktor bulup gideceğim. O yüzden atık bir önemi yok.
everyCode adlı üyeden alıntı
Aslında bunu bir eczaneye gidip diş sorununuzu söyleyip, doktorun sensodyne önerdiğini söylerseniz, eczacınız size ürün seçme konusunda yardımcı olacaktır.
Haklısınız aslında, kafanda soru işaretleri kalırsa yarın gidip soracağım.
Marstyson adlı üyeden alıntı
Ablam diş hekimi , ona sordum . O da doktoru ona hangi sorunu olduğunu söylediyse ona göre dedi . Zaten doktor ona dişlerinde hassasiyet varsa ona göre de o isimle macun var dedi . Sizin sorununuz nedir
Öncelikle yardımcı olmak istediğiniz için size ve ablanıza teşekkür ederim. Sürekli çürük oluşuyor dişlerimde, 14-15 yaşında ilk diş doktoruna gittiğimde 8 dişime dolgu yapılıp 1'i çekilmişti. Şu an da 2 dişim eksik ve en az 15 dolgu işlemi uygulandı. Bir dişime 2-3 yıl arayla 3 defa dolgu yapıldı ancak o dişteki dolgu yine düştü ve bu sefer tekrar doldurulmayacak kadar derine ulaştığı söylendi bende ağrısı sızı olmadığı için elletmedim. Ne yazık ki tercih ettiğim diş doktorlarının da hatalı müdahaleleri oldu geçmişte.
Not: Bunca şeye rağmen soğuk ve sıcağa karşı bir hassasiyetim yok.
Ben "Sensodyne Onarım Ve Koruma Beyazlatıcı Diş Macunu 75 ml" olan ürünü uygun gördüm ama emin de değilim, bunu bir sorar mısın? Sabah ve Akşam için 2 farklı diş macunu da kullanabilirim faydalı olacak ise.