Sitenin göz yorduğu veya yeteri kadar sade olmadığı konusunda ortak bir görüş var gibi gözüküyor. Bunları önümüzdeki dönemde elimden geldiğince dikkate alacağım.

Oguzhan78k adlı üyeden alıntı

analistikler nasıl hocam adsense felan

Hit bilgileri için günde 150 organik diyebilirim. Bunun yanında zaman zaman sosyal medyadan da hit çekiyorduk ama son bir aydan beri buna hiç başvurmadık.

Adsense konusuna hiç girmeyelim isterseniz. Günde 5 kuruş anca veriyor. O da reklam gösteriminden. Aksi takdirde tık almak imkansız gibi bir şey. Tıklama oranım %0.05 seviyesinde. Tbm ise ortalama 20 kuruş civarında. Kısacası adsense verileri tam bir felaket. Ama henüz bunu düzeltmek için çalışmalara başlamadım. Öncelikle sitenin organik hitini iyice artırmak istiyoruz. Ondan sonra gelir konusu ile ilgileneceğim.

Oguzhan78k adlı üyeden alıntı

site içi reklamlar hep düşük gelir veren reklamlar içerik farklılaştırsan farkeder belki

Sanırım bu konu adsensenin özelleştirilmiş reklamları ile alakalı. Çünkü ben siteye girdiğimde bana çok daha farklı reklamlar çıkıyor. Ama söylediğiniz konuda çok haklısınız. Sitede yer alan içeriklerin reklam gelirleri çöp olarak tabir edebileceğimiz cinsten reklamlar. Lakin dediğim gibi şimdilik reklam geliri odaklı yazı yazmak gibi bir niyetimiz yok.

Ayrıca yukarıda da bahsettiğim gibi reklam gelirlerinden ziyade benim %0.05 tıklama oranına bir çözüm bulmam lazım.