-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar 2005 yılından beri bende bulunan fontlar.net domainimi satmak istiyorum. Nasıl bir fiyata gider? En hızlı nasıl satabilirim?
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Yok mudur fikri olan bir Allahın kulu? :D
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam bu şekilde çok bir ederinin olacağını düşünmüyorum. Tamam, yıllanmış ve anlamlı bir domain. Ama öte yandan milyonlara hitap eden bir projenin 2 aylık domaini çok daha değerlidir.
En azından dafont gibi bir script bulup font bulursanız daha iyi bir ederi olur.
Domainden proje değil, projeden domain çıkartın. Fontlarla ilgili projem olsa, fontevi.com, fontdunyasi, fontliste, fontarsiv gibi bir çok isim uretebilirim. Kilit nokta domainin adı değil, proje ve hitap edebileceği kitle diye düşünüyorum.
Bu şekilde direkt ederinin 200-300tl olacağını düşünüyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Mesleğim yok
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Escalous adlı üyeden alıntı
Hocam bu şekilde çok bir ederinin olacağını düşünmüyorum. Tamam, yıllanmış ve anlamlı bir domain. Ama öte yandan milyonlara hitap eden bir projenin 2 aylık domaini çok daha değerlidir.
En azından dafont gibi bir script bulup font bulursanız daha iyi bir ederi olur.
Domainden proje değil, projeden domain çıkartın. Fontlarla ilgili projem olsa, fontevi.com, fontdunyasi, fontliste, fontarsiv gibi bir çok isim uretebilirim. Kilit nokta domainin adı değil, proje ve hitap edebileceği kitle diye düşünüyorum.
Bu şekilde direkt ederinin 200-300tl olacağını düşünüyorum
Bende şahsen katılıyorum domain bulmak mühim değil o domaini parlatacak proje bulmak daha önemli bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://hakankorkmaz.site