RaMiz25 malumun ilanı olacak, ama sizin şevkinizi kırmaya hevesli, umudunuzu köreltmeye istekli illa ki birileri çıkacaktır. Yeni bir şeyler yaparken zaten olanlardan ilham almanız gayet normal. Yeter ki taklit etmeyin, ama ilham alıp yeni bir şeyler ortaya koyun. Siz, kendi marifetiniz ve bütçenizle elinizden geldiğince iyi bir şeyler ortaya koyun. Tutacaksa zaten tutar ve birileri ortak olmak isterse, zaten olur.
Yalnız bu tip ilanlar açtığınızda karşınıza çıkacak olan (bilmiyorum başka ülkelerde var mıdır bizimkiler gibi -son umut bükücü- rolüne soyunan) eleştirilere ve yorumlara fazla itibar etmeyin. Elinizden gelenin en iyisini yapın. Hiçbir sonuç elde edemeseniz bile, en azından yarın veya öbür gün "yapmıştım" diyebilir ve belki birilerine referans olarak sunabilirsiniz.
Ortak olabilecek ne yeteneğim, ne bilgim, ne de bütçem var. Yalnız tek eğreti duran şey şu ki "Instagram benzeri" demeniz. O platformdan esinlenerek yeni bir şeyler ortaya koymanız inanın daha müspet sonuç almanızı sağlayacaktır. Eğer kendi bilgi ve yeteneğinize güveniyorsanız, elinizden geleni hiçbir ortak çıkmasa bile ortaya koyduğunuzda tatmin edici bir sonuç alacaksınızdır.
Yolunuz (tüm kalbimle söylüyorum) açık olsun...