Geçen günlerde öğrenci olduğumu ve bu işlerde yeni olduğumu hobi amaçlı blog açacağımı ilerleyen zamanlarda ise gelir amacı güdeceğimi ve bu aşamada izlemem gereken adımları kafamda belirlediğimi, belirlediğimnadımlarda ise hata olup olmadığını sorduğum bir konu açmıştım. Tabi her zamanki gibi istediğim yardımı bulamadım neyse konu bu değil. O gün akşam özelden biri bana ulaştı. Beyefendiye aradığım temayi söyleyecekmişim o arşivine bakacakmış eğer arşivinde varsa bana uygun verecekmiş... Ondan sonra aynı gün biri daha bana kurduğu smm panelin ayda 1500tl ye yakın gelir getirdiğini banada yardımci olabileceğini 600tl yi blog için harcamanın mantıklı olmadığını anlatan film izleme sitelerindeki kumar siteleri reklamları havasında bir yazı ile yazdı.
Tabi tam emin olamadım bunların aci **************lık mı yardım mı ticaret mi... Bu yüzden yorumu sizie bırakıyorum. Benim görüşüme göre 1.kişi istediğim temayı net üzerinden indirip bana ücretli satacak. Diğeride kimsenin 3 kuruş kazanamadığı smmpanel işini bana bir mebla karşılığında kakalayacak. Bu güne kadar ticaret ile uğraşan bir ailede büyüdüm ancak ne olursa olsun bu işlerde yeniyim. Bu yüzden tam hakim olmadığım bir alanda insanlari suçlamak bana göre değil. Bu yüzden sizden yorum gelinceye kadar nick paylaşımında bulunmayacağım.