Mustafa Güner,aktifblogum ile ciddi anlamda kendini iyi yerlere gelmiş ve şanını erken yakalamıştı.Fakat aktifblogum kapandıktan sonra yeni projelere yelken açınca biraz daha gün yüzüne çıktı.Çok sağlam küfür ederekn biraz olsun küfür sayesinde yukarılaara çıkan Mustafa Güner ile röportaj tadında bir yazı hazırladık.

Mustafa Güner’den hayatını anlatmasını istediğimizde bize şöyle anlattı:

- İstanbulda doğdum büyüdüm ilkokul ve ortaokulu Mustafa Kemal Paşa İ.Ö.O. ‘da tamamladım. Şuan Hadımköy Örfi Çetinkaya Anadolu Lisesi’nde okuyorum. Bilgisayar başında boş boş oyun oynamaktansa en azından bir alanda bilgim olur diye başladım bu işe. Başlarda bedava siteler kurarak kendimi geliştirdim ve Ogün Sakız arkadaşımızın beni WordPress ile tanıştırmasıyla ücretli domain ve host’a geçiş yaptım. Web dünyasında sağlam bir hedefim var, web aleminde tanınan ve sevilen sitelerden birine sahip olmak (çoğu kişinin hedefiyle aynı). Şuan gayet keyifli ve sorunsuz bir biçimde devam ediyor.
Keyifli olmasını wmaracı’na ve çevremdeki dostlarıma borçluyum. İTÜ’de veya Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde Elektrik Elektronik Mühendisliği’ni okumak istiyorum. Duruma göre bilgisayar mühendisliği de olabilir diye düşünüyorum. Önceden aktifblogum adında bir sitem vardı, çok tutulmuştu sağlam yerlere gelmiştik fakat sonradan biraz düşüşüş yaşadık ve kapattık ardından birileri ddos saldırısı yapıp kapatınca olanlar oldu. Belki ileride yeni projeler düşünebilirim şimdilik TEKNOBEYİN.NET ile devam ediyorum.Kerem arkadaşımız ile uzun yıllar çalıştık hatta aktifblogumu beraber kurduk yönettik onunla beraber çok iyi yerlere geldik umarım daha iyi yerlere gelebiliriz.

Kaynak: http://biyoblog.com/mustafa-guner.html