-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaşadiğiniz bir durum veya olay karşisinda aldiğinizin tavir sıkıntılı bence , umarim bu sıkıntılı tavrınız forum'a bulaşmaz , zira hiçbir insan ayni olmadiği gibi , hiçbiri de ayni amaçlar doğrultusunda yaşayamaz. Kimisi bilgi öğrenmeyi amaç eder kimisi para kazanmayi , sen gelip herkese (yüz yüze görüşmediysem neden güveneyim ) böyle davranirsan bende herkes adina sana şunu söylerim ; WmAraci forumunda bir konu açilinca vereceğiniz cevaplar : 1.bilgi vermek , 2.pm gönderdim geri dönün demek , 3. özelden ulaş yardim edeyim demek , bana göre senin amacın başta dediğim gibi para kazanmak ki zaten adindan belli oluyor, burda senin anlattiklarini bir başkasi senle çalişarak deneyimlemiş olabilir , önce kendine dikkat et ! insan herşeyden önce kendine bakmali , insanlik ölmuş yok şöyle böyle geç bu ucuz sözleri, insanlar egoist canlilardir , kendilerini asla küçük düşürmek istemezler , yazdiklarindan bana bakilirsa daha çok şey gördüm fakat anlatırsam havada kalacaği kanisindayim , amacim sizi kirmak değil , aksine size kendinizi düzeltme şansi vermektir.