Piasa bitik tabi işin içinde olmayan halimizden anlamıyor... Bu yaptığınız çıkarım bir sitenin sadece temasına bakarak o site ile ilgili görüş bildirmek ile aynı şey.

Genel anlamda söylüyorum her yıl enflasyon artıyor her yıl enflasyon oranında asgeri ücret artıyor... Peki ya iş verenin durumu... Ona kim zam yapacak hem enflasyon sırtına biniyor hem ekstra asgeri ücret. Bu duruma dayanamayan işletmeler kapanıyor. Geriye sadece bir kaç tane reklam potansiyeli yüksek işletme kalıyor ki onlarda yine sektörde tek kalmalarına rağmen satışların düşmesinden şikayetçi.


Benzer bir mevzuda iş var ama alan yok mantığı. İnsanlar dükkanının önüne küçük bir tabela asıyor sonra ardından diyor ki iş var alan yok.

İş bulma kurumlarında sıra var sıra... Sen eleman ihtiyacını bu kurumlarla paylaşmazsan işsiz elemanın, dükkanının önünden geçip yazıyı gördükten sonra cesaretini toplayıp senle görüşmesini bekleren daha çok beklersin.

Tabi sizin durumunuz biraz daha farklı siz ilgili şahıslara onlarla çalışmak istediğinizi iletmişiniz ancak onlar bunu gördüler mi? Sanki yazdığınız mesajı gördülerde görmezden geldiler gibi bir algı yaratmak doğru mu?