ikratasarim Yorumunuz için teşekkür ederim. Bu konudan sonra bende resellerhosting.com.tr 'den bir adet reseller aldım. Ama aldığımdan beri sorunlar peşimi bırakmadı. Normalde önem verdiğim siteleri kendime ait bulut tabanlı VPS'de tutuyorum. Yapım aşamasında olan sitelerimi de bu tarz reseller paketinde barındırıyorum.

Reseller paketi aldığımda ilk başta çok yavaştı düzelir diye bekledim uzun süre boyunca. Sorunun hosting kaynaklı olduğuna eminim çünkü WP optimizasyon hizmetleri veriyorum bu konularda bilgim var zaten, sitede hiçbir sorun yok ondan eminim. Hatta bir müşterim için bomboş WP sitesi kurdum ki benden satın alacağı temayı inceleyebilsin diye. Boş temalı WP sitesi bile inanılmaz yavaştı. Sonrasında artık firmaya durumu belirttim ve veri merkezlerinin saldırı aldığını, yeni veri mezkezine taşıyacaklarını söylediler.

Şu an yeni veri merkezine taşıdılar ve siteye erişemiyorum bile. Tabii benim yapım aşamasındaki test sitelerim olduğu için maliyeti olmadı bu sorunların. İade sürem dolduğu için iade edemiyorum, 2 yıllık almıştım. İade hakkınız dolmadan paranızı almanızı öneririm.

Bu olaydan sonra yerli firmalardan hepten uzak durmaya başladım.