Belliki gencsin, yillarin verdigi tecrubeyle sana altin degerinde bir yorum yaptim. Bence bu yorumu olumlu alip ona gore kendini gelistirmen senin yararina olur, aksi taktirde baslarsin ama emeklerin bosa gider. Yaptiginla kalirsin ve gunluk 500 tekil hiti gecemeyecek orda takilip kalacaksin.
Neden ? cunku yatirimla ilgili bir fikrin yok. Bir ekibin yok. Teksin. Yatirim yapacak durumun yok. Kucukden baslarim buyurum diyorsun, o zaman 5-10 yili goze aliyorsun. Ki 10 yillik bir projenin getirisi seni kurtarmaz.
Benim konusma tarzim seni yaniltmasin, her kelimede tecrube vardir ;) Yapma demiyorum, soylediklerimi toparla ondan sonra yap. Turkiyede bunu dusunen ve yapanlari incele, hepsi bir sirket ve 5-10 calisanla basladilar, tek degil ;)
Neden ? cunku yatirimla ilgili bir fikrin yok. Bir ekibin yok. Teksin. Yatirim yapacak durumun yok. Kucukden baslarim buyurum diyorsun, o zaman 5-10 yili goze aliyorsun. Ki 10 yillik bir projenin getirisi seni kurtarmaz.
Benim konusma tarzim seni yaniltmasin, her kelimede tecrube vardir ;) Yapma demiyorum, soylediklerimi toparla ondan sonra yap. Turkiyede bunu dusunen ve yapanlari incele, hepsi bir sirket ve 5-10 calisanla basladilar, tek degil ;)
yazdıklarınıza saygı duyuyorum , ''Neden ? cunku yatirimla ilgili bir fikrin yok. Bir ekibin yok. Teksin. '' buna da katılmıyorum. yine de bilgi alışverişi bakımından epey verimli olduğunu söyleyebilirim , iyi forumlar.