lostyazilim
tr.link

Medium.com tarzı Türkiye'de hizmet verebilecek bir site

46 Mesajlar 6.361 Okunma
lstbozum
tr.link

FuryQaos FuryQaos WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 30.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 115 / 110
  • Ticaret 1, (%100)
HasanSorumli tek başıma yapabileceğim bir iş değil o konuda haklısınız :) , bir ekip kuracağım . yazılımcı - web site sorumlusu falan olur , ekipte ki herkes bir tarafından tutarsa olur herhalde :)

wmaraci
reklam

HasanSorumli HasanSorumli Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor. Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Uluslararası Ticaret
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** S**
  • Mesajlar 1151
  • Beğeniler 127 / 327
  • Ticaret 7, (%100)
Yani o şekild belli bir kitleye hitap edebilirsiniz belki sektörü araştırıp rakiplere bakmakta gerek:)
FuryQaos

kişi bu mesajı beğendi.

Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski

LastWebmaster LastWebmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 873
  • Beğeniler 362 / 361
  • Ticaret 28, (%100)
Themeforest'ı incelediniz mi ?

FuryQaos FuryQaos WM Aracı Telefon Onaysız
  • Üyelik 30.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 115 / 110
  • Ticaret 1, (%100)
SeoBoss evet baktim ama şimdilik şu olsun diyebileceğim bir tema çikmadi karşima :)

wmaraci
wmaraci

ByX ByX I Love Google Kimlik Onayı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek yok
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Y** C**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 130 / 86
  • Ticaret 17, (%88)
bir zamanlar onedio'ya da söylenmişti tutmaz vs vs vs... beceririm diyorsan yap, kimseye kulak asma herkes konuşur biri yapar, başarır yolun açık olsun kardeşim.
Ayrıca ofpof.com içinde demişlerdi :) ofpof kapandı evet ilk çıktığı gibi devam etseydi kapanmazdı, Atilla bey parayı seçti ve kaybetti.
FuryQaos

kişi bu mesajı beğendi.

AtakanAtes AtakanAtes 1881 - 193∞, özlemle...
  • Üyelik 05.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Tek.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 2867
  • Beğeniler 54 / 747
  • Ticaret 25, (%100)
Tüm yorumları okudum, kimine katılıyorum kimi yorumlarda oldukça boş. Benimde 6 aydır geliştirdiğim bir proje var beta olarak hizmete açtım, alt yapısı da yakında bitmek üzere. Aynı işe hizmet veren Türkiye'de bile onlarca site var ancak ben hepsini göz önüne aldım ve üstüne ekleyerek ilerlemeye çalıştım. Muhtemelen sende aynı fikirdesin.

Günümüzde 1 milyar aktif web sitesinden sıyrılıp tamamen özgün, el değmemiş bir proje üretmek neredeyse imkansız. Bizim burada üzerine ekleyerek yada ufak tefek kullanıcı etkileşimleriyle alakalı farklılıklar yaratarak bir kitleye hitap etmemiz gerekecek.

Şahsen fikir güzel, 18 yıllık alan adım var diyorsun bu çok daha güzel ama kullanıcı hayır olsun diye içerik üretmeyecektir bu yorumlarda kesinlikle haklılar. Ya backlink dönüşümü sağlamalı (burada alan adı konuşur) yada kullanıcılara tatmin edecek ödüller sunmak gerekir. Bu illa para olmak zorunda da değil tabi ki.

Ama sana önerim şu olacak, eğer böylesine geniş çaplı bir projeye başlamak istiyorsan kendi tasarımını oluşturmanı öneririm. Sağdan soldan tema almak yerine sade, basit ve hızlı bir tema kodlayıp birde mobil uygulama yapar yada yaptırırsan göstereceğin azimle başarılmayacak bir şey değil. Sadece burada medium'u yada onedio gibi büyük sosyal içerik portallarını kendine rakip alma gibi bir hata yapma onlarla yarışabilecek ne ekibin nede tecrüben var :) Şimdiden projende bol şans diliyorum dostum iyi yerlere gelmen dileğiyle. grip
FuryQaos

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al