Tüm yorumları okudum, kimine katılıyorum kimi yorumlarda oldukça boş. Benimde 6 aydır geliştirdiğim bir proje var beta olarak hizmete açtım, alt yapısı da yakında bitmek üzere. Aynı işe hizmet veren Türkiye'de bile onlarca site var ancak ben hepsini göz önüne aldım ve üstüne ekleyerek ilerlemeye çalıştım. Muhtemelen sende aynı fikirdesin.

Günümüzde 1 milyar aktif web sitesinden sıyrılıp tamamen özgün, el değmemiş bir proje üretmek neredeyse imkansız. Bizim burada üzerine ekleyerek yada ufak tefek kullanıcı etkileşimleriyle alakalı farklılıklar yaratarak bir kitleye hitap etmemiz gerekecek.

Şahsen fikir güzel, 18 yıllık alan adım var diyorsun bu çok daha güzel ama kullanıcı hayır olsun diye içerik üretmeyecektir bu yorumlarda kesinlikle haklılar. Ya backlink dönüşümü sağlamalı (burada alan adı konuşur) yada kullanıcılara tatmin edecek ödüller sunmak gerekir. Bu illa para olmak zorunda da değil tabi ki.

Ama sana önerim şu olacak, eğer böylesine geniş çaplı bir projeye başlamak istiyorsan kendi tasarımını oluşturmanı öneririm. Sağdan soldan tema almak yerine sade, basit ve hızlı bir tema kodlayıp birde mobil uygulama yapar yada yaptırırsan göstereceğin azimle başarılmayacak bir şey değil. Sadece burada medium'u yada onedio gibi büyük sosyal içerik portallarını kendine rakip alma gibi bir hata yapma onlarla yarışabilecek ne ekibin nede tecrüben var :) Şimdiden projende bol şans diliyorum dostum iyi yerlere gelmen dileğiyle. grip