ozers159 adlı üyeden alıntı

Hocam yazılı olarak mesaj mevcutmu elinizde istemediğine dair . Eğer mevcut ise ss alın kanıt dursun sizde. Sonraki adım ise uzlaşma yoluna hemen gitmeyin böyle insanlar bir adım bile attığını görünce daha fazlasını istiyor. O ne kdr ileri giderse sizde o kdr gidin. Ve avukat gerkli işlemi yapacaktır. Emin olunki fikrimce para vermiceksiniz. Çünkü ikinci elde bahsi geçen şeylerin alıcının kendisi yapması gerekiyor diye biliyorum yoksa malı her türlü kabulüm demek oluyor.

Hocam bayram vesilesi ile yanıt yazamadım
Yazılı olarak mesaj mevcut mu dan kastınız nedir onu tam olarak anlayamadım
Bugün avukatım ile görüsmemi sağladım. çalışan biri olmasından dolayı maaşına haciz yoluyla 60/90 gün arası bir sürelikte tahsilat sağlayabiliyoruz.

Yolladığı yazı ile ilgili olarak hiç bir geçerliiği olmayan tamamaen afaki ve gayri kurumsal yazılmış, boşuna boşuna noter masrafı ödenerek yollanmış bir yazı olduğu yönünde bilgilendirildim.

Xdaapps Evet bir **************lık taktiği gibi birşey olarak değerlendirilebilirmiş fakat çakallık yapmaya çalışırken fark etmeden kendi aleyhinde bir koz vermiş. Gerekirse her kozumuzu da kullanacağız.