Maalesef binlerce insan fikirlerini yapmadan ve açıklamadan ölüp gidiyor :D O kadar çok insan tanıdım ki herkesin milyon dolarlık proje fikirleri var. Önemli olan fikire güvenip harekete geçmek risk almak. Gerçekten milyar dolar ediyor ise evinizi arabanızı satıp kredi çekip işe girişmenizi, bağlantıları bulmak için çabalamanızı tavsiye ederim. Yoksa bu fikir de yok olacak
Hepsi denendi merak etmeyin :)
Yani ben Fenerbahçe'den bu proje için randevu aldım ve projemi dinlemesi için görevlendirilen insan bilmem neyin nesinin nesi olunca, bu adam orada maaşla çalışan birisi ve benim projemin getirilerini anlamak yerine bana olmazlar sıralamaya başlayınca çok uzatmadım.. Zira maaşla çalışan insan maaşını korumanın derdindedir,gidip de benim için risk alıp Aziz Yıldırım'a böyle bir proje var dinlemek istermisiniz? diye sormaz :) Aziz Yıldırım'ı kızdırıp gözüne batmayayım diye çabalar.
Ben bu projeye yurt dışından bir finansör bulup yaparım, ama bugün ama yarın, yaparım... Avrupa'da rayına oturtup isim yapınca bana 1 saatini ayırmayan kulüpleri ben 1 ay bekletmezsem adam değilim :)