-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnternet'den para kazanmak gerçekden mümkün mü ? şuana kadar internetten adam akıllı para kazanan varmı ? adsense işine girdim blog yazarak ayda 5 TL bile kazanamadım sizin düşünceleriniz neler ? para kazanmak için başka neler yapılabilir ? youtube hariç
BLOG : www.jdsezer.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Link kısaltma servisi harika kazandırıyor fakat adult yani +18 -/ Legal olarak kazanmak bir hayli zor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şuan en güzel kazandıran smmpanel 😊 yani adsense işi blog yaz kazan ölü iş takipçi satışı yap ama forumlarda değil zaten forumlarda satamazsın instagramda falan kat kat fazlaya sat ben 1k türk takipçiyi 15 tlden veriyordum 1 k türk beğeni 5 tlden ve bir çok müşterim oldu 1 k izlenme 5 tl 😊 alışım 0.04, beğeniler güncellemeye takılmadan önce 0.4 anlık bulunabiliyordu takipçi 80 kuruş 😊 yani günlük 2-3 k bir şeyler satsan hepsi kar oluyor 😊
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
adsense ile kazanmak bayağı sabır ve emek işi. özgün makale yazacaksın backlink alacaksın sıralama da bir yerlere geleceksin falan. haber siteleri büyük siteler izin vermiyor ne yazık ki. rekabeti az olan kategori bulabilirsen ona gir. veya İnternetten ciddi derece de paralar kazanılıyor fakat doğru yeri bulmak önemli. Kimi instagramdan, kimi youtubeden, kimi sitelerden, kimi de oyunlardan kazanıyor. kafayı iyi kullanmak önemli
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
En karlı ve riskiz yöntemi kod yazmaktır. Herhangi bir programlama dilinde herhangi bir soruna -belli bir profesyonellikte- çözüm olan herhangi bir kod topluluğunun bir maddi değeri bulunuyor. Uzun süreler blog yazmaktan daha mantıklı geliyor. Aylar sonra daha fazla kazandırmasının yanında kendinizi geliştirmiş olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ortalama aylık 1000 tl ile 5000tl aradı internetten para kazanıyorum. Adsens reklamları hariç. Tabi benim ki full interner sayılmaz işi internet sitem vasıtasıyla bağlıyorum...konu:arza,tamir,bakım
https://discord.gg/S6mByw8