-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Dünya üzerinde Türkiyeyi seven 3 5 ülke var zaten ülkeyi herkesten soguttuk gayet normal bir durum. Tepki göstermek istiyorsaniz da hizmetlerini kullanmayın hocam. Steamde de birçok oyuna Türkçe dil gelmiyor mesela belki de en çok oynayanlardan top 3te 2. 3. sırada Türkiye vardır ama gelmiyor. Kayda değer olarak görülmüyoruz. Korece bile geliyor Türkçe gelmiyor. Her ne kadar Almanya bizi kıskanıyor naraları atılsa da dünyanın bizi hiçbir şeye taktıgı yok.
Bu sorun ne ile aşılır diye soracak olursanız da bilime egitime önem verip dünyada sözü geçen bir ülke olunca aşılır. Gereksiz bir sitem olmuş yani adamlar size istemiyorsan kullanma dese yeridir. Ek olarak Türkçe dile çevrilmiyor bende. Türkçeye tıklayınca translate e yönlendiriyor. Diğer dillerde hemen çevriliyor. Belki sebebi budur hazırlık aşamasındadır.
Herkesi Türk düşmanı etmeye ne meraklısınız dünyanın umrunda değiliz. Yapmayın oraya bayrak koymayarak ellerine ne geçecek kullanıcı kaybetmek isterler mi?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
"Upload Tools" sekmesine girince bayrak gözüküyor. Ama zaten tıklasanız da Türkçe çeviri yapmıyor bende.
Eksik olduğu için eklememiş olabilirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sürekli yurtdışından sunucu/hosting hizmetlerine dair kalite açısından test amaçlı hesaplar açarım bir kaç yıldır. Cpanel de kullanılan eklentiler, Nginx modülleri, Litespeed Cpu oranları vs. için son derece iyi oluyor, kaynaklardan okumak yerine bizzat deneyerek öğrenmiş oluyorum.
Ama öncesinde bir şey ilave etmek isterim; bir Fransız firmasından 2 yıl önce harika bir hosting hizmeti almıştım. Adamlar ayrı vdsler üzerine farklı kapasitelerde hosting olarak hizmet veriyorlardı. Mesela Woocommerce fazla sayıda ürün olduğunda pek verimli değildir. Ama bu adamların sunucusunda hiç kasmadan çalışıyordu. Yüksek sorgu tüketen Opencart siteleri de aynı şekilde son derece hızlı idi. Fiyatlarda son derece uygundu zaten.
Doğal olarak bir kaç kişiye tavsiye ettim, özellikle kimselere söylememelerini rica ederek! Tavsiye ettiğim kişiler gayet memnun kullanıyorlardı. Aradan bir süre geçti ve Ovh gibi bir yerden sunucu kiralamak gibi bir gaflette bulunduk, dolayısı ile o firmayı bıraktık.
4-5 ay önce bir arkadaşımız için hesap açmak istedim ancak başarılı olamadım ve mail attım. Maile cevap verdiler; ilk Türk müşterileri olduğumu, benimle çalışmaktan son derece memnun kaldıklarını, zamanla Türk müşterilerinin arttığını ancak bazı müşterilerin yaptığı uygunsuz girişim vs nedeni ile artık sunucularını TR tamamen kapattıklarını ve üzgün olduklarını belirtmişler. Kibarca kovulduk yani :)
Gelelim İngiltere 'ye. Maalesef son bir kaç aydır bazı yerlerde hesap açmak istediğimde TR yer almıyor ve onay verilmiyor. Ben de mail attım bir kaç yere. Cevap hemen hemen aynı. Üstelik adamlar sterlin üzerinden tahsilat yapıyorlar, bize göre oldukça pahalı yani.
Ovh mesela, günler sürer hesabı onaylamaları.
Arkadaşlar, ırkçılık başka bir durum. Yabancılar genelde ticaretine bakarlar. Bizler maalesef gittiğimiz yerlerden kovulmak için elimizden geleni yapıyoruz.
Diyelim ki ırkçı bir site var ortada. Kullanmazsınız olur biter.
3 kişi bu mesajı beğendi.
knet
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
L** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Soruyu sorma şekliniz çok kaba ve itici maalesef. Muhatap olmak yerine destek talebini silmeyi tercih etmişler.