Nuri07 adlı üyeden alıntı

darknov4 haber sitelerinin her şehit haberi altında siyasete bağlayan kişiler var onlardan biri de anladığım kadarıyla sizsiniz. Şehitlerimizi siyasete alet etmek sizin gibi zihniyetlerin işi olmuş. Ben 5 senede 14 arkadaşımı şehit verdim daha şundan 6 gün önce kendim anlık kurtuldum. İnanın siyasetle bi alakası yok biz burda siyasete göre iş yapmıyoruz ülkemizin bekası için iş yapıyoruz bu zihniyetten vazgeçin.


komiksiniz, bu iş ''tamamen'' siyasi bir olay.. nice aileler, genç adamlar, babalar başımızdaki 3 5 siyasinin rezil ideolojileri yüzünden şehit oluyor. liyakatsiz yönetim ile bunun ardıarkası kesilmeyecek.

tsk denen kurumun düştüğü durum ortada, 15 temmuzda hiç bir şeyden habersiz 20 yaşındaki erlerinin boğazını kestiler.. nerdeydi yönetim? Suriyeliler sahillerde keyif yaparken, senin vergini çatır çatır yerken, nerde bu yönetim? bundan 4 5 sene öncesi, kürt açılımı diyerek tüm pkk kadrosuna elini kolunu sallaya sallaya askerin karşısında yürümesine izin verirken, nerdeydi bu siyasiler? habur sınır kapısında teröristleri davul zurnayla karşılayanlar bu siyasiler değil miydi? diyarbakırda 3 5 gün önce, diyarbakır ve çevre illeri kastederek, kürdistan diyen binali yıldırım değil miydi? kürdistan hayali kuran sanatçılarla kolkola giren ve türküler söyleyen recep tayyip erdoğan değil miydi? daha da binlerce olay..

ülke mahvolmuş, ama siz ve sizler zerre akıllanmayacaksınız. Ölen öldüğüyle kalacak.. o şehidin kanı da yerde kalacak.. beka masalına inanmaya devam edin, zira masalın yaratıcıları o bekanın yıkıcılarından başka bir şey değil.