osidosi adlı üyeden alıntı

komiksiniz, bu iş ''tamamen'' siyasi bir olay.. nice aileler, genç adamlar, babalar başımızdaki 3 5 siyasinin rezil ideolojileri yüzünden şehit oluyor. liyakatsiz yönetim ile bunun ardıarkası kesilmeyecek.

tsk denen kurumun düştüğü durum ortada, 15 temmuzda hiç bir şeyden habersiz 20 yaşındaki erlerinin boğazını kestiler.. nerdeydi yönetim? Suriyeliler sahillerde keyif yaparken, senin vergini çatır çatır yerken, nerde bu yönetim? bundan 4 5 sene öncesi, kürt açılımı diyerek tüm pkk kadrosuna elini kolunu sallaya sallaya askerin karşısında yürümesine izin verirken, nerdeydi bu siyasiler? habur sınır kapısında teröristleri davul zurnayla karşılayanlar bu siyasiler değil miydi? diyarbakırda 3 5 gün önce, diyarbakır ve çevre illeri kastederek, kürdistan diyen binali yıldırım değil miydi? kürdistan hayali kuran sanatçılarla kolkola giren ve türküler söyleyen recep tayyip erdoğan değil miydi? daha da binlerce olay..

ülke mahvolmuş, ama siz ve sizler zerre akıllanmayacaksınız. Ölen öldüğüyle kalacak.. o şehidin kanı da yerde kalacak.. beka masalına inanmaya devam edin, zira masalın yaratıcıları o bekanın yıkıcılarından başka bir şey değil.


sizlerin savunduğu siyasi parti de başka oluşumların yandaşcısı,destekçisi. sözüm sana değil ama eleştirecekseniz toplu eleştirin. olumlu/olumsuz farketmez. senin bu eleştirdiğin parti diyelim ki p**'yı destekliyor(değil ama varsayalım ki öyle), aynı şekilde savunduğun sol partiler de dh*p-c gibi oluşumları destekliyor ve aynı zamanda p** adlı şerefsizlerin cenazesine katılıyor biliyorsun değil mi? veya hdp ile aynı ittifak'ta bulunuyor tek bir partiyi devirebilmek için...
şehitler üzerinden siyaset ve prim yapmayalım lütfen... şehitler üzerinden oy toplamayalım lütfen...
bu konuya girdiniz okudunuz, fatihanızı okuyun yani öyle tartışma yapmayın kendi aranızda çünkü siz bu milletin evladısınız. ülkemiz için hayırlısı olsun, Allah terör'ün ve destekçilerinin belasını versin. Allah şehitlerimizin ailesine sabırlar versin.

kaynak:
https://pbs.twimg.com/media/DpOHWDkWwAA8YLc.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=VnbNSL5uhfg
https://www.sabah.com.tr/gundem/2015/12/02/kilicdaroglu-barikat-kuran-arkadaslara-sesleniyorum-kaldirin
https://t24.com.tr/haber/kilicdaroglu-ypg-teror-orgutu-degil-vatanini-kurtarmak-icin-orgutlenmis-bir-olusum,274588
https://twitter.com/oztrk_aydn/status/1059477427053846528

@darknov4 iyi oku sende dostum,

iyi forumlar.