-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bu adsense işini nerden duydunuz? Biraz sallamasyon duruyor.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Sitem Türkçe olmadığından beni alakadar eden bir durum yok. Zaten ben bu günleri görerek böyle bir yatirim yaptim. Hem kur hem siyasi dengesizlik hem ekonomik problemler hem dis politikadaki berbat yönetimden dolayı yabanci site acmak en makul secenekti.
S400 meselesine gelirsek s500ler konusulmaya baslandi. Son dakika kivirip biz s500leri almak icin bekleyecegiz denirse sasirmam. Fakat ekonomik krizin bir gunah kecisi olmak zorunda haliyle bu iş de onlar için bicilmis kaftan. Ben geri adım atacaklarini dusunmuyorum acikcasi.
Batti balik yan gider. Trump reyiz bir tweetle papazı saldırıyor. Bir tweetle hapisteki baska birini cikarttiriyor vs.. gecen de bir tweetle ekonimizi batiririm demisti haksiz da degil. Adam bir tweet atiyor kur 7lere dayaniyor 2 3 tweet atsa kimbilir neler olacak :)
Abdye ucus yasagi falan da gelir. Neyse içi boş milliyetçilikle hamaset yaparak halka gaz verilir halkta her zamanki gibi tepkisiz kalır demek isterdim lakin öyle olmayacak ;) Millet aç aç. Valla neler olur ben bile hayal edemiyorum
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**