çünkü geri kalmış, cahil, eğitimsiz bir ortadoğu parçası olduğumuz için. yasak için ''akla'' ''mantığa'' uygun tek bir sebep yok. neymiş %99 u müslüman ülkeymiş, bak hele ya... sen müslümansan dinin sana buyruklar vermiş: iyi insan ol, çalma, öldürme, kul hakkına girme, iyilik yap, insanlara saygılı ol, üret... bunların %1 ini bile yapıyorsunuz da tek derdiniz ****o sitesi yasaklamak olmuş.

geç bu sektörü, internette istediği her şeye sansür koyacak, hiç bir denetimi olmayan bir sistem var ülkede. keyfi isterse wmaracını yasaklar, aa neden yasakladın diye karşısında duramazsın. çünkü sizi alıştırmışlar, baskıya, sansüre, engele, kul olmaya.

Henüz reşit olmayan bireyler için, güvenli internet paketleri var, telefonuna, bilgisayarına ulaşacağı her yeri görebiliyor ve engelleyebiliyorsun. ya geç hadi bunları, bir zahmet çocuğunuzla ilgilenin, konuşun, onu tanıyın yeri geldiğinde de cinselliği sağlıklı bir şekilde öğrensin. sonra ite köpeğe bile tecavüz eden mahluklar ortaya çıkıyor ya da azıcık aileden kurtulunca bir kucaktan öbürüne gezenler...


birde iyi olmuş diyenler var, sanki adamın/kadının elini kolunu bağlayıp zorla ****o izlettiriyorlar gibi. işte bunlar korkulacak insanlar, bir sapkınlık arıyorsanız ilk önce bunlardan başlayın.