MasterKazanç adlı üyeden alıntı

Selamlar,

Özellikle internetten iş yapanlar için enpara gerçekten çok kullanışlı. Ben 4 banka ile çalışıyorum ama ağırlıklı olarak internetten iş yaptığım için enparayı tercih ediyorum.

Enparayı 5 yıldır kullanıyorum. Bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Hizmetleri gerçekten 10 numara. Birikim hesabı, ücretsiz EFT, her ay iki defa her bankadan kesintisiz para çekimi gibi avantajları da bulunuyor.

Bankalar öyle boşu boşuna bloke koymazlar. Genelde çok sık ve şüpheli transferlerden dolayı her banka hesabınıza bloke koyabilir. Yani enpara kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum.


Bende uzun süredir enpara kullanıyorum, gayet sevdiğim bir kart. Kullanan arkadaşım sadece vadesiz hesap kullanıp normal şekilde para transferi yapan, alan sıradan bir freelancer.

https://www.sikayetvar.com/enpara benzer kişilerdende bazı şikayetler gelmiş. Bu sebepten dolayı içime sinmeyecektir. Başka alternatiflere yönelmeyi düşünmekteyim.

Hafta içi olduğu taktirde 2 günde yapı kredi tarafına paranın transfer edildiğini yazmış bir arkadaşımız. Gayet güzel bir süre olduğunu düşünmüyorum.