Başarılar dilerim hocam, kullandığınız tema discy teması sanırım üzerinde değişikliler yaptınız mı?
Hocam illaki oluyor kendi eklediğim özel şeyler var.
Siteniz hazır altyapı mı hocam yoksa kendiniz mi yazdınız ? Hangi dil kullanılıyor
Hazır hocam :)
Siteden kalite akıyor maşallah. Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim her gün ufak tefek de olsa yenilik yapmaya çalışıyorum en iyi kullanıcı deneyimini yakalamak için
Başarılar dilerim hocam benimde yeni açtığım ancak tek bir sektöre yönelik soru cevap sitem var https://guvenlikportal.com
Siteniz gayet güzel ve hoş duruyor.
Siteniz gayet güzel ve hoş duruyor.
İnceledim sitenizi mesela girişte en üstte yazının çıkmasın çok hoş değil onu gözden geçirebilirsiniz :)
Geçen sene site tanıtım kategorisinde görmüştüm ve ilerletmeyeceğinizi düşünmüştüm.Tebrik ederim azminiz için.
Hocam açıkcası bu tarz siteler kısa sürede para kazandırmaz ben bunu biliyordum ve ona göre açtım zaten kaç ay reklam falan koymadım şuan bile az var. Benim için önemli olan kitleyi genişletmek para kazanç sonraki iş :) kullanıcı olarak sürekli arttığı içinde projeye sahip çıkıyorum tabiki
Bende sorbakim.com diye site açmıştım fazla yoğunlaşamadım sattım. Siteniz gayet iyi görünüyor tema ücretli mi?
Evet hocam ücretli