-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
iş güvenliği
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar;
Teknik konulardan pek anlamadığım için en kolay anlaşılır haliyle "Ücretli tema, Wordpress bloğuna nasıl kurulur ?" bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
Kurulumu yaparken "tema style.css stil dosyası içermiyor" uyarısı çıkıyor. Bu sorunu aşmak ve sorunsuz bir şekilde temayı yüklemek için ne yapmamız gerekir ?
Değerli paylaşımlarınız benzer sorunları yaşayan herkese yol gösterecektir. Kendim ve onlar adına şimdiden teşekkür ederim.
Not: Temayı satın aldığım yabancı firma yönetici olarak atarsanız gerekli adımları atarız gibi bir email ile tarafıma dönüş yaptı. Temayı satın aldığım firmayı yönetici olarak atayıp işlemlerı onların yapmasını sağlamam yerinde bir adım olur mu ? Eğer olur onlara yaptır diyorsanız yönetici atama adımını en kolay haliyle nasıl yaparım ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eğer bilindik bir yer ve tanımış bir tema ise temayıda onlara kurdurabilirsiniz. sanırım adamın dediği wordpress'den yeni bir kullanıcı açıp yönetici yetkisi verin ve bilgilerinide bana atın bakarız diyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
iş güvenliği
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi kendim yapmaya çalışayım olmazsa temayı satın aldığım siteyle bilgileri paylaşırım onlar yaparlar. Temayı satın aldığım site: vwthemes.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bahcekur Temanızı themeforest'tan aldı iseniz aldığınız dosyayı direkt olarak indirip kurmamalısınız. Themeforest tan temayı indiriken "Installable WordPress file only" seçeneği ile indirirseniz sorununuz çözülecektir.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.