Çok saçma , ileri derecede saçma gelebilir fakat konuyu "konu dişi" açma sebebim bu :) ben sizin deyiminize 18 yaşinda toy bir genç'im , sizin deyiminizle dedim yaşinizin benim yaşimdan 10 -20 yaş büyük olduğunu varsayarak böyle bir şey demek mecburiyetinde kaldim, bundan önceki konum osym'de ki fotoğrafim şu anki halime benzemiyor adli konuydu, bu seferki konu ciddi , belki size salakça gelebilir fakat başta size göre toy bir genç'im dememin sebebi bu , bugünkü sinavimda hemen karşimda oturan ve bana sürekli bakan bir kizi bulma hikayesi içerisine girdim , durum şöyle kiz kapidan girince ben direk kıza odaklandim ve vay be dedim güldür güldür'de ki gibi keşke benim olsa , şaka maka kiz karşima oturunca ben ona nasil baktiysam kiz da bana tutuldu ve bir o bakiyor bir ben , kusura bakmayin dersiniz ki sinaviniz b*k oldu şimdi bana sinavdan bahset ! Sinav güzeldi benim için bildiklerimi yaptim ( klasik söylem ) tembel bir velet değilim yani , neyse sinav bitti , biz kalktik koridorda şu kizi durdurup ben senden hoşlandim tarzi bir şeyler geveleyeyim dedim fakat yeterince korkusuzmuşum ben bir şey diyemeden dişari çiktik topluca, ondan sonrasi koyun sürüsü misali , ben kendi annemi ariyorum bu arada kizi kaybetmeyeyim diye bakiyorum , ne mi oldu ? Valla ağabeyler kaybettim :( , asil meseleye geldik ben bu kizi nasil bulayim? Az çok yazdiklarimdan beni tanimişsinizdir , sevdim mi tam severim misali gidiyor hikayem işte , ben bir kaç şey düşündüm :
1. Kiz belki girdiğimiz yerde instagram üzerinden bir şey paylaşir konum olarak etiketler dedim. Haksiz çiktim , bekliyorum belki böyle bir şey olabilir .
2. Ösym sistemine bir şekilde ulaşip , salonda sinava giren kişilerin listesine ulaşmak
3. Valla aklima başka bir şey gelmedi.
Bu kadar şey yazdim sizlerde artik bir şeyler yazarsiniz , işsiz değilim bu arada aşiğim :( Hadi Allah'a emanet olun ben arabesk dinliyeyim belki unuturum . Konu belki saçma gençliğime ve deli kanli olmama verin , saygilar