zeroshut adlı üyeden alıntı

ilk bahsettiğiniz beyazlığın diş yapısıyla alakalı olduğu kısmına katılıyorum:)
ama diş beyazlatma konusunda söylediğiniz mikro delikler söyleminize katılmıyorum. zaten var olan deliklerden geçiyor kendi bir delik açmıyor. beyazlatma fiyat olarak bahsettiğiniz aralıklarda değişmektedir evet haklısınız.

macun konusunda da maalesef söylediklerinize katılmayacağım. Bizim kliniğimize firmalar gelir macununu tanıtır. numune bırakır. Biz de hastalarımıza numuneleri veririz, herhangi bir kazancımız olmaz bu durumdan. hee kazancımız bedava diş macunu ve fırçası :) o kadar da olsun ama bedava macun için hastalarımı kandıramam.


Est. kandırdınız anlamında demedim. benimde çok dürüst bir dişçim vardı. maalesef taşındı istanbuldan :)
evet orda bir yanlış yazma olayına girmişim :) ancak o delikleri laçkalaştırdığı(asidite sebebiyle) ve genişletip akabinde daha çabuk sararma(daha çok bakım isteyecektir ve yapılmazsa) olacak. dişteki tübülleri iyice su yoluna çeviriyor yani, yeni tübül açmıyor ama bu işlem(takdir edersiniz ki) sık yapılırsa tübül açmış kadar olacaktır :) o deliklerin adı tibülde olabilir. tam hatırlayamıyorum adını :)

yani benim etrafımda bu diş fırçalamadan yumurtanın fırçalanmış tarafı gibi beyaz dişleri olanları görünce dedim yok... yok :)

dişçi seçimi gerçekten önemlidir.