Arkadaşlar bu forumda uzun dönemdir bulunuyorum, birçok ticaret yapıp kendi alanında da başarılı sayılabilecek bir projeye yine bu forumun üyeleri sayesinde imza attım. Dolayısıyla forum üyelerinin görüşleri benim için oldukça değerli.

Marmara Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde 3. Sınıftayım. Ailemin işi dolayısıyla Nevşehir, Kayseri, Gaziantep, Hatay gibi şehirlerde bolca vakit geçirdim, Türkiye'nin neredeyse her şehrini, birkaç gün bile olsa ziyaret ederek gezdim ve 4 yıldır da okulum sebebiyle İstanbulda yaşıyorum.

Daha önce birkaç çekim ekibiyle, birkaç proje çektik fakat bu benim yönettiğim ilk projeydi ve Türkiye'de rahatlıkla görebileceğimiz, her insanın keşke sahip olsa dediğimiz kardeşlik, birliktelik duygusu üzerine bir belgesel çekmek istedim. Şans o ki, Birleşmiş Milletler Plural+ isimli bir organizasyon düzenliyormuş. Belgeselimizi yolladık, yakın bir zamanda dünya genelinde de duyurusu yapılabilir.

Fakat hepsinden önce ben WM Aracı üyelerinin görüşlerini merak ediyorum. Vermek istediğimiz o duyguyu verebilmiş miyiz sizce?

BELGESEL