lostyazilim
tr.link

Google hesabım devre dışı bırakıldı ama bir hesabımda bir değişiklik yok

3 Mesajlar 1.370 Okunma
lstbozum
tr.link

nbafan nbafan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Selamlar.

Bugün sabah bloğuma giriş yaparken alışılmadık bir aktivite algılandı diye google adresim kapandı ve ancak doğrulama koduyla tekrar giriş yapabildim.

2.Blogger adresimde bu blog kaldırıldı uyarısı aldım ama ardından tekrar bloğum aktif oldu halen de aktif.

3.mail adresimde şu mail var

''Google Hesabı devre dışı bırakıldı. Hesabın, Google politikalarını ihlal eden bir şekilde kullanıldığı anlaşılıyor.

Hesabınızın sizin için önemli olmasını anlıyoruz. Bu yüzden, bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız devre dışı bırakılmış hesabınızda oturum açın ve geri yüklenmesi için istekte bulunun. Devre dışı bırakılmış hesaplar belirli bir süre sonra içindeki e-postalarınız, kişileriniz, fotoğraflarınız ve Google hesabında depolanmış diğer verilerinizle birlikte silindiğinden en kısa sürede geri yükleme isteğinde bulunmalısınız. Google politikaları hakkında daha fazla bilgi edinin.''

Geri yükleme isteği ile alakalı bir şey bulamıyorum !Google hesabımda bir uyarı ya da değişiklikte yok.

wmaraci
reklam

• Üyelik 30.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
''Hesabınız devre dışı bırakıldı
Bu sayfaya yönlendirildiyseniz Google Hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Nedenini öğrenme
Chrome gibi bir tarayıcı kullanarak Google Hesabınızda oturum açın.
Hesabınız devre dışı bırakıldıysa ekranda bir açıklama görürsünüz.''

Verilen linke bastığımda ne bir neden ne de hesabın devre dışı kaldığına dair bir bilgi yok

• Üyelik 30.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek ekonomist
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Google güvenlik aktibvitelerinden hesap heri yüklendi denmesi yeterli midir sorunun çözüldüğünü anlamak için?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al