Hocam merhaba daha önce adsensem vardı domain degil ama hesap banlandı domain banlanmadı yani bir sıkıntı yaşarmıyız ?
İkincisi daha önceleri iki kere işi verdim bazı arkadaşlara yapamadılar hep ret geldi temada degiştirildi.. ama yine ret geldi.. Adsense alabilirmiyiz acaba kurulu bir site ve baya popüler bir sitem var fazlada oynamak istemiyorum ama adsensem olsa iyi kazanç elde edicem.. Bilmek istediğim üstteki sorulara cevap ve adsense işini verirsem siteye zarar verebilecek işlem yapıyormusunuz.. Pm lütfen
İkincisi daha önceleri iki kere işi verdim bazı arkadaşlara yapamadılar hep ret geldi temada degiştirildi.. ama yine ret geldi.. Adsense alabilirmiyiz acaba kurulu bir site ve baya popüler bir sitem var fazlada oynamak istemiyorum ama adsensem olsa iyi kazanç elde edicem.. Bilmek istediğim üstteki sorulara cevap ve adsense işini verirsem siteye zarar verebilecek işlem yapıyormusunuz.. Pm lütfen
Aynısını tecrübe ettik hocam konudaki notu da bu doğrultuda paylaştım, ne yazık ki hesap banlanınca içerisindeki domainler de cezaya maruz kalıyor, asla onay alınamıyor, üzgünüm.
*Ayrıca sormuşsunuz onay sürecimizde siteye zarar verecek işlem söz konusu değildir, sitenizi konuda belirttiğimiz gibi tamamen politikalara uygun hale getirip, herhangi fake bir arayüz kurmadan doğrudan başvuruya gönderiyoruz. Bunu siz de takip ediyorsunuz.