gencolusum adlı üyeden alıntı

Umut kardeş bu senin ikinci olarak açtığın aynı konu. Şurada: http://wmaraci.com/forum/alan-adi-alim-satim/android-blog-domaini-alinacaktir-44747.html teklifim hala geçerli.

Ayrıca android üzerine Google telif hakkı sorunu yapsaydı, e-ticaret sitelerini banlardı öncelikle. Youtube' nin videolarını olduğu gibi sitenizde yayınlamanız adsense ban sebebidir. Ama Android hakkında tüm dünyanın bilgilendirilmesi o sistemin kullanılmasında büyük bir avantajdır Google için. Zaten gördüğünüz ve takip ettiğiniz android sitelerinde, yeni haberler, çeşitli firmaların ürettikleri oyunlar ve android cihazlar için bilgiler sunuluyor.
Herhangi bir android aygıt kullanıyorsan, eksiklerini ve faydalarını biliyorsan yüretemeyeceğin bir blog yok derim ben.

Merhaba hocam;
Ayni konu degil o belirttiginiz konuda domain alinacaktir yani elinde android domaini olan arkadaslari degerlendiriyorum bunda ise wmaraci ndaki arkadaslarin dusuncelerine basvuruyorum adi ustunde beyin firtinasi :) yorumunuz icin tesekkur ediyorum, sizin domaininize baktim degerlendiricem son olarak..

Yorum yapan her arkadasa tesekkur ediyorum, guzel yorumlariniz ve bilgilendirmeleriniz icin ancak lutfen bunu bir tartismaya donusturmeyelim arkadaslar.

Bende android kelmesinin bir problem yaraticagini dusunmuyorum sahsen..