WhatsApp bıraktım. Dilediğiniz soruyu sorun ekran görüntüsü ile birlikte cevaplayalım. Haricinde bu web sitesi kazanç sağladığım web site ile aynı scriptte ben burda kazancımı Medyapaketleri.com 'da değil aynı web site olan medyapaket.com adresinden sağladım. Medyapaketleri.com ardından açtım. Bu tarz market sitelerinde zaten oturduğun yerden hiçbir şekilde kazanamazsın önemli olan müşteri bulmaktır. Sitenin farklı olması değil söz konusu aynı tasarım ve site ile bu kazancı elde ettim ve alıcıya bu kazancı nasıl elde ettiğimi de anlatacağım. Bu tarz market sitelerinde Alexaya bakmak zaten ayrı bir konu :) Binlerce rakip arasında alexada düşük olan bir siteyi veya Google'de sıralamada olan bir siteyi 1.000 TL'ye de satmak esseklik olurdu sanırım 🤔 Market sitelerinde Google reklam, ınstagram reklam vermeden de farklı yüzlerce müşteriye ulaşmak mümkün. Biz müşteriye reklam ile ulasmiyoruz. Market web sitelerinde reklam vermekte zaten ayrı bir konu. Bunu genelde para Kazanma hırsı olanlar yapar ve birdaha yapmazlar çünkü yüzlerce reklam arasında tutupta sizden takipçi alan 100 TL'lik bir reklamda 1-2 kişi buda maliyetinizi çıkarmaz..