Merhaba arkadaşlar , son günlerde açtığım konular 600 gösterim altına inmiyor :) demek ki doğru konuları merak edilenleri yazıyorum , bu konumda ise wmaraci gruplarını ele alayım dedim , eminim ki birçoğunuz bunun ne olduğunu bilmeyecek :) şöyleki profilinize girer ,
Grup Üyelikleri adlı bir kutucuk görürseniz ve de
Sosyal Gruplara Katıl linkine basarsanız sizi wmaraci'nda oluşturulan gruplara götürür, öncelikle rastgele gruplar görürsünüz veya hemen sağ tarafta tüm grupları gösterebilirsiniz , tüm grupları göster derseniz hemen liste haline alır , sizde üye kısmına basarsanız en çok üyesi olan grupları en başa alır , en baştaki grup bu 208 üyesi var :
https://wmaraci.com/forum/gruplar/bloguna-asik-olanlar/ ve tartışılan konulara bakılınca 4 konu var ve konularda yazılan yorumlar 2010 ve 2018 arasını kapsıyor, Asıl meseleye gelelim
Gruplara olan ilgi , Gruplara olan ilgi çok ama çok düşük , bence tekrardan canlandırmalıyız , yararsız olsa bu kadar şeyi yazmazdım .Çözüm ise şöyle bir kaç kişinin birleşip bir grup kurarlarsa ve bu grubu konu olarak açarlarsa insanların gruplara bakış açısı daha iyileşir ve gruplara katılırlar , böylelikle gruplarda aktif olur . Konu budur :)