Premium01
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Pazarlama
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
alışamadım xyz uzantısına ilerde ne olur bilemem ama. Bence çöp
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google farklı uzantıların SEO açısından bir dezavantajı olmadığını söylese de, direk girişler düşecektir herhalde. Neden xyz uzantılı sağlam projeler yok ki? Bu uzantılara olan önyargıları kıramadılar. (Şahsen benim de biraz on yargım var ama biraz da sempatik geliyor bu uzantı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
sıradan bir kullanıcı, yani internet'e girmek için açılış sayfası google değilse internete giremeyen, yani bilgisayarda internet kesik sanan, facebook'u internetin tek sitesi sanan, eğer alışveriş yapacaksada ben internete güvenmiyorum bana şeffaf kargoda kapıda ödeme gönder, göndermeden öncede site resmi olduğu halde whatsappdan beni ekleyip resmini çekip yollayın diyen büyük bir zümre varya, onlara kesinlikle XYZyi bırak NET uzantısını bile kabul ettiremezsin.
Bu sebeple projen internetle aynı wmaracı sitesindeki kullanıcılara yönelik bir proje ise kullan ama bahsettiğim kesime hitap ediyorsa hiç boşuna yorulma. Birşeye yaramıyor. Ben de ticaret üzerine 40 civarı site kurmuşumdur, daha şimdiye kadar com ve com.tr dışında verim aldığım bir domain olmadı.
Ücretsiz yazı fontları arşivim: https://yazifontlari.blogspot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ilk çıktığı dönemde bedaya dağıttılar. bende aldım hatta merak etmiştim 5 mn kayıtlı domain vardı. osnra herkes benim gibi yenilememeye başladı sanırım %50 düşmüştür..
Bence de domain uzantısının seo ile hiç alakası yok. olamaz zaten google bile alphabet şirketi için xyz kullanıyor. ayrıca .co uzantısında başrılı çok fazla site var. .com ve .net bil algının eseri sadece
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
yönetici asistanı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-