CoolDad adlı üyeden alıntı

Yorum atan/atmayan herkese çok teşekkür ediyor, yardımını esirgemeyen tüm dostlarıma hürmetlerimi sunuyorum. Daha önceki yorumumda da bahsetmiştim. Domain ve hosting ihtiyacımız bir mesajımız ile odeaweb firması tarafından karşılandı. Sitemizi açtık Allah'ın izni ile: https://robotikkodlama.net/

PM atıp ya hocam maddi durumum yok yapabileceğim ne varsa geri dönüş yapman yeterli diyen tüm kardeşlerime ayrıca tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Maddi destek istememin sebebi malzeme almak için olanaksızlıkların fazla olması. Kimseden camiye yardım, 3-5 demeyelim atalım tarzında bir şey istemiyorum-istemem de zaten. Biz hocamla birlikte elimizden geleni yapıyoruz. Maddi destek yapmak isteyen herkese de "kendinizi yormayacak, cebinizi üzmeyecek" ibaresini kullanarak IBAN atıyorum.

Sayın admin 'e de hiç tereddüt etmeden böyle bir yardıma önayak olduğu için de ayriyeten teşekkür ediyorum.

Sitemizi, sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilir; yorum bırakabilirseniz minnettar kalırım. Sağlıcakla kalın.

Valla alındım hocam :( Maddi yardım edemiyoruz front-end işlerinizi halledeyim demiştim, size özel bir tasarım yapıp onu dökeyim demiştim siz hazır cms sistem ve tema kullanmayı tercih etmişsiniz. Çorbada tuzumun olmasını çok isterdim. Back-end yazacak arakdaşta vardır burada hem, gelin siz o hazır cms sistemden vazgeçin size özel marjinal şöyle havalı bir çizim yapıp onu dökelim olur mu :) ?

Edit: Projeye dahi olsun olmasın tüm çocukları toplasın hocam hayallerindeki web siteyi ellerinden gelebildiğince bir a4 kağıdına çizsinler hocam,sonra da çizimleri bana ulaştırın, çizimlerdeki fikirleri derleyip toplayıp çocukların hayal gücünden destek alarak size özgün bir site tasarlayalım :)

CoolDad