Neden bunlara ihtiyaç duyuyoruz ki eğitim sürecini kısaltsınlar abi ben hayatımı eğitimle geçiriyorum. Elbette eğitim ölene kadar devam eden bir süreçtir ama bir insanın iş sahibi olabilmesi için hayatından 16-17 belkide daha fazla senesini harcaması lazım bu ülkemizde eğitim süreci bu kadar uzunken ve bu süreç bittiğinde elimizde halen bir mesleğim olmaması gerçekten çok acı bir durum. Kaliteli eğitim ile evlilik yaşı biraz daha düşse evleneceklerin önü açılsa tabi boşanmalarında bu kadar basit sebeplerle olması engellense ülkede zina sorunu azalır. Benim abim okumadı lise son sınıfta evlendi yani 20 yaşında felan ben 23 halen bekar. Güya okuyoruz onun maaşı 4 bin TL Neden okuyorum ki ben okuyunca maaşın 3 bin lira ile en aşağı işe başlıyorsun. Zaten herkeste seni beklemiyor ellibintane bekleyen insan var. Bu kadar sorun varken ülkedeki gençlerin zayi olduğunu düşünüyorum. Bu sorunlar azalırsa eminim adultmuş genelevmiş ihtiyaç kalmaz. Düşünün yani adultun serbest olmasını tartışır hale gelmişiz...