Site sahiplerinin en sevdiği temalar arasında bu dönemde sürekli “yemre teması” yer alıyor. Gerçekten de sevilmeyecek gibi bir tema değil. Çok sevildiğinden dolayı sürekli sürüm sürüm çıkan temanın şu anda bildiğimiz kadarıyla üç tane sürümü var ve hepsi birbirinden güzel. Ama o da ne? Magozin ekibi dördüncü sürümünü mü yakaladı?

Dün akşam saatlerinde bir dedikodu severimiz sayesinde Yemre V4 temasını bulduk daha doğrusu öyle zannettik çünkü Yemre temasının sahibi Emre Bey’e bunun doğru olup olmadığını sorduğumuzda ne yazık ki doğru olmadığını belirtti.

Siz dedikodu severleri biraz heyecanlandıracak ve meraklandıracağız ama her şeye değer. V4 teması zannettiğimiz tema gerçekten harikulade bir temaydı. Galiba Magozin ekibi olarak şu ana kadar gördüğümüz temaların en güzeliydi. Bu tema v4 teması olmadığına göre ne olur diye düşünemeden edemedik ve Emre Bey’in ağzından ufak tefek baklaları çıkardık. Meğersem bu tema harika bir proje için hazırlanmış! Bu kadar gizli bir şeyi nasıl yakaladığımız için Emre Bey bizden biraz şikayetçi oldu. Ee, Emre Bey bizden hiçbir şey kaçmıyor ne yazık ki :)



Bu proje farklı bir proje değil ama sağlam bir proje. Proje ise sosyal medya ile ilgili ama teması ve çalışanlarıyla birçok sosyal medya blogunu geride bırakacağı kesin. Çalışanları diyoruz çünkü bu projede editörlük yapacak kişilerin arasında Kanal D’de ve Best Fm’de çalışanlar da varmış. Bu projenin bulunduğu mekan ise Denizli. Denizli’de çalışmaya devam eden bu ekip birkaç aya süper bir şekilde gelecek, bundan kesinlikle eminiz.

Size o kadar temanın çok güzel olduğundan bahsettik ve meraklandırdık. Yine her zamanki gibi bahsetmiş olduğumuz temanın bir parçasını sizlere göstererek merakınızı birazcık gidereceğiz.



-> Resmin büyük hali için üstüne tıklamanız yeterli



Dedikodunun merkezi (merkez 35 45 ses geliyor mu, tamam :D): http://www.magozin.com/yemre-v4-temasi-mi-geliyor/