Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam benim taktigim su nulled kuruyorum
1 ay bakiyorum sitede canlilik varsa lisans aliyorum yoksa siteyi kapatiyorum
Soylede soyleyim kazanan projem varsa 1000 liraya acimam bugun tebilisim scriptleri 4 5 bine satiyor
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yani açıkçası ticari - para kazanma odaklı bir site değil benimki. Rıza-i ilahi için insanlığa faydalı olabilmek gayretim var inşallah. Yeni mezun oldum, görme engelim var az görüyorum. Maddi ve manevi olarak yetersizliklerle uğraşıyorum. Masraflar da belini büküyor gelir olmayınca. Sadece masrafını karşılasın (adsenseyle) yeter. Forum kısmını da yine faydalı olabilmek açısından düşünüyorum inşallah.
Bu zamana kadar nerdeyse bütün forum sistemlerini denedim yıllarca. Pek memnun olamadım yani çok uğraş gerektiriyorlar. Benim için önemli olan performans, kolaylık ve kullanıcıların en iyi şekilde verim sağlaması. Xenforo'yu da beğendim bu açıdan. Yani gelir amacı olmadığı için ve ne kadar verim alacağımı bilmediğim için bu ücretler aşırı uçuk (dolar bazında).
Null kullanıp eğer masrafı karşılayacak hale gelirse lisans alayım diyorum onda da virüs ve güvenlik açıklarıyla uğraşılmaz. Bir de forumlarda null kullananları şikayet etmek için kulüpler kurmuşlar. İşleri güçleri bırakıp forumları tarayıp şikayet ediyor bizim millet. Tamam haklı olabilirler de en azından (kötüye kullanımları raporlayın arkadaşım) yeni açılmış forumların kuyusunu kazmaya çalışıyorlar. Bizim millet şirketlerden daha çok sahip çıkıyor nedense ürünlere. Örnek; İphone, Samsung vb.
Wordpress bağlantısı da yapmam gerekiyor xenforo kullanırsam. O eklenti de paralıydı. Para yoksa hiç bir şey yapılamıyor maalesef.
xsafa
Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh. Öğr.
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
1000 tl xenforoya vereceğime sıfırdan forum scripti yazar üstünede 6 aylık vps alırım. Sıfır şaka.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazılım işleriniz için -> contact@safayasar.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben veririm. Birde TL olarak bakmayın. Cebimizden çıkan TL ancak onların satış fiyatı dolar üzerinden. Bu yüzden kıyaslamak saçma olur.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1000 tl vermekle bitmiyor yıllık destek ve sürüm yükseltme ücreti var onuda düşünmek lazım ben vbulletin kullanıyorum ve gayette memnunum her hafta özellik ekliyorlar ve sürekli güncelleniyor yıllardır vbulletin kullanıyorum xenforoya geçmeyi hiç düşünmedim düşünmemde vbulletin yıllardır adını kalitesini göstermiş yazılımdır
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com