-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam maddi beklentiler mi desem doyumsuzluk mu desem. Adam bir blog scripti yazmış örneğin ücretli sisteminde indeksi tamamen kapatmış script de orjinal değil çoğu kısmı çalıntı. Niye kapatıyorsun diyorum ben tema da satiyorum açamam diyor. Ücretsiz sürümü piyasaya sürmüş bilerek bir sürü hata bırakıyor. Vs vs newsbull diye bir script vardı açık kaynak . githubda var kodlar temiz onu piyasaya süren temiz bir çocuktu. Sonra o da pes etti sanırım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Sarp35
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Araştırmacı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
100 liraya satıp sürümden kazanmak varken 1500 lira istenen işler devamlı olmuyor ve teknik destek sorunlari yasaniyor bu yüzden olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Web Site Developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam Türkiyede Birşey Yapmak İstesen Yaptıktan Sonra Gurur Duyacakları Yerine Bir Yerinde Kusur Arıyorlar Baltalamaya Çalışıyorlar....
2 kişi bu mesajı beğendi.
55.000 Aboneli Youtube: https://www.youtube.com/c/Sezerakkaya
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamam toplanalım atın bana numaralarınızı iş dağılımı yapıp başlayalım bir projeye acelemiz yok nasıl olsa isterse 5 yılda bitsin herkez elinden geldiğince yardımcı olur bir wp grubu kuralım
Telegram botlarınızı yapabilirim, iletişim t.me/emulnurullah
RaMiz25
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okuyorum
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BluBoard hoşuma gitti :) kullanıla bilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Millet olarak benciliz. Tek açıklaması budur çünkü ben kullanayım başkasına vermeyeyim tek olayım düşüncesi hakim beynimize. Ek olarak neden 0 dan yazalım ki yama yapmak varken? Yazmadan para kazanırken neden elimizi taşın altına koyalım? Maalesef ve maalesef
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hayat şartları zor olduğu için insanlar para kazanmadığı bir iş ile uzun süreler uğraşamiyor bizim mühendislerin çok iyi olmamasının bir nedenide adamlar önce geçinmeye çalışıyor sonra işleriyle ilgileniyor. Bir işte iyi olman için o işin tek işin olması gerek bu seviyeye gelemiyoruz sorun bu
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/