omerarslan adlı üyeden alıntı

fikir için çok sağol kardeş keşke satılacağına emin olsam hemen o işe girerdim ama aldığım ürünleri satmam aylar sürebilir Türkiye'de piyasa şuanda o kadar berbat ki.. insanlarda para yok 2 kuruş şey alırken dünyanın hesabını yapıyor herkes.
Ama dediğin mantıklı 5-10 binler düşük rakamlar günümüz şartlarında.
kaldıki banka bana verecek mi o parayı onuda bilmiyorum =) geçen sene kredi çekip bitcoine girme fikri bile vardı o deliliği yapmadım ama sonra elimdeki biriktirdiğim 2 kuruşuda 30 bin tl'lere düşünce yatırmıştım bitcoine. sonra 15 bintl lere kadar düşünce bu iş bitiyor herhalde deyip çektik şimdi baktım 61 bin tl olmuş.
bendeki harbi esnaf şanssızlığı :D
şimdi kısa süre içerisinde aylık düzgün gelir kapısı sağlamam lazım kendime o yüzden bir fikir arayışındayım.
Al - sat olayları dediğin gibi beni aylık düzenli olarak götürecek olsa hiç düşünmem getirtirim hemen çinden ürünleri. ama Türkiye'de piyasa berbat.

Hocam 5-10 bin tl ile güzel paralar kazanmak yalan. Hele ki o sermayeyi kredi çekmek boşa kürek çekmek olur. Gereksiz bir hamle bence. Kredi çekilen bir parayı bir işte kaybetmek ya da sadece ana parasını kazanmak gibi bir risk yaşamak sence mantıklı mı?