Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Herhangi bir liseye gidip okulunu oku. Başka bir şehirde fen lisesi okumak gibi bir hataya düşme derim. Bana soracak olursan sana yakın olan, seninde olumlu baktığın her hangi bir Anadolu lisesine git.
Meslek lisesi mezunuyum. Yksden çok kötü sonuç alan fen lisesi mezunu arkadaşımda var, tm'den ilk 50Kya giren meslek lisesi mezunu arkadaşımda. Gerçi o arkadaşım bir dönemde dershaneye gitti ama :)
Yani iş sende bitiyor. Kaldı ki lise için bu kadar telaşa girmenizi önermem. Çevre duyumu olarak adı sanı iyi anılan bir Anadolu lisesi çok daha iyi bir tercih olacaktır diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Melliqe
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
liseyi aileden uzak okuma bence kendi ilinde iyi bir okula git
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kardeşim Selamlar,
Öncelikle kimsenin düşüncesine kapılma, eleştirileri fazla önemseme bu senin hayatın.
Fen lisesi gelmiyorsa Anadolu lisesi yaz, müfredat aynı sadece fen lisesine 1-2 ek gösteriyorlar. Uzak yeri seçme en iyi okul evine en yakın olandır. Uzak yer seçip de Dört yıl boyunca diğer arkadaşlarından 1-2 saat erken kalkıp yolda beklemeni önermiyorum.
Rehber öğretmenlerin sana yardımcı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim zamanında ben de liseyi yatılı olarak şehir dışında okudum. İlk zamanlar zordu tabi ama sonrasında alışıyorsun. Zararından çok faydası oldu bana. Liselerin eğitim seviyesi ve kalitesi ortada. Puanın bir Fen Lisesine tutuyorsa oraya gitmelisin. Tabii ki diğer liselerde de çok başarılı öğrenciler çıkabilir ama Fen Liselerinde bu oran her zaman daha yüksektir. Öncelikle rehberlik hocanla konuş konuyu. Ama elinde böyle bir imkan varken fen lisesine gitmek gibi harcama bence. Kolaylıklar dilerim, bol şans
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@Gukuk Hocam gidebileceğim liselerin listesini çıkardım fen liseleri de var 4 tane
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-