[COLOR=#B8312F][SIZE=5]
Tugrabey adlı üyeden alıntı
Arkadaştan bir adet sınırsız domain için olanı alındı. Sınırsız domain olarak çıkartması ve watermark özelliği eklemesi olayı güzelleştirdi. Teamwieverdan destek verecek kadar ilgili idi. Ki eklenti kullanımı cidden basit zaten, ama yaptığı iş oldukça etkili ve büyük. Sunucuyu yormaması büyük bir artı, üstelik eklenti işlemleri de oldukça hızlı/stabil yapıyor. Takdire şayan. Ömürlük kullanmak için aldım, değeceğini düşünüyorum. Furkan, yaptığı eklenti ile ilgileniyor güncellemeler yapıp ücretsiz olarak bilgilendirip yeni dosyayı gönderiyor. Arkadaş on numara bir insan. Tavsiye edilir.
alemextra adlı üyeden alıntı
EKlentiyi satın aldım.. ve biraz evel furkan arkadaşımız kurulumunu yaptı vede test etti... yararlı bir eklenti..
tallhigh adlı üyeden alıntı
Furkan’la +10 ticaretimiz olmuştur. İşinde gayet başarılı ve kaliteli hizmeti var.
Gözünüz kapalı ticaret yapabilirsiniz ��
Makaleperest adlı üyeden alıntı
Resim özgünleşiyor benim merak ettiğim nokta Watemark'ın optimesiydi yaklaşık 15-20 farklı boyutlardaki fotoğraflarda denedim ve hepsine watemark optimesi cuk oturdu :) elinize sağlık.
CeoAli adlı üyeden alıntı
Eklenti alındı, sağolsun Furkan çok yardımcı oldu, tabi bunlar hep riskleri azaltan önlemler onca uğraşlarımız bi anda heba olmasın diye güzel düşünülmüş.
Aulendin adlı üyeden alıntı
2 adet lisans teslim alındı. Kullanımı çok kolay ve arkadaş botu teslim ederken yapılması gerekenleri deytaylı bir şekilde anlatan ufak bir talimatname de gönderiyor. Emeğine sağlık.
saulzaents adlı üyeden alıntı
1 adet domain için alınmıştır teşekkürler şimdilik bir sıkıntı yok görseller daha özgün kullanimi kolay gayet güzel.
Mezardan adlı üyeden alıntı
Eklenti Sınırsız lisans olarak alındı. Gayet başarılı ve pratik bir iş. Arkadaş da gayet ilgili ve işinde iyi biri.
[/SIZE][/COLOR]