-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir dizi temam ve botum var.
Aynı tema ve wp versiyonu bir hostta başka bir hata diğer hostta başka bir hata veriyor.
Şöyle ki;
Adres/dizi-adi 1. Sayfa ise part kısmında 2. Partı, adres/dizi-adi2 olarak gösteriyor. Bir diğerinde dizi-adi-1 olarak. Kodlar ve versiyon tamamen aynı.
Sezonları listelemek istediğim kısım çok saçma şekilde bütün dizileri (2000 küsür) yüklüyor tek sayfada.
Admin panelde ise css gitmiş birinde. Diğerinde duruyor.
Bu aralar wp de değişik hatalar sorunlar almaya başladım. Yalnız ben mi karşılaştım acaba?
Normalde çalışan tema..
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Wordpress güncellenmiş olabilir mi hocam? Bundan dolayı kodlar değişmiş olabilir.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hostlar arasında farklı alt yapı var ise ( örneğin php versiyon farkı ) olabilir. Veya internetinizde sorun var ise ve güncelleme sırasında kesildiyse kayıplar sebebi ile yaşanmış olabilir..
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sworks adlı üyeden alıntı
Sorunun muhtemel kaynakları:
- Htaccess kurallarından dolayı olabilir. Siteyi taşırken htaccess dosyasını taşıdığınızdan emin olun. Bu tarz dosyalar gizli dosya olarak göründüğü için taşırken unutulabiliyor sıklıkla.
- Hostingler arasındaki PHP sürüm ve modül farkından dolayı olabilir.
- WordPress dosyaları bozulmuş olabilir. Düzeltmek için önce gerekli yedeklerinizi aldıktan sonra, orjinal WordPress'in son sürümünü tekrar indirin ve rar'dan çıkartın. Sonrasında wp-admin ve wp-includes dosyalarını sitenizdekiler ile değiştirmeyi deneyin.
1/1 aynı üstad herşey. Zaten tuhaf olanda o. Tema eskiden kullandığım bir temaydı. Normalde sorunsuzda çalışır. Var birşeyler ama çözemedim şimdilik. Htaccess mevcut zaten. Standart temalara dönünce sayfalamalar çalışıyor. Ama başka hostta aynı temadada çalışıyor :) sorunu bulsam çözümüde bulabilirim. Ancak henüz sorunuda tesbit edemedim. Ben dosyalarımı şifrelemiştim. En büyük ihtimal çaktırmadan kod eklemiş olmaları. Vestapanel kullanırken panel açıklarından dolayı bir kaç sıkıntı yaşamıştım. O ara yapılmıştır diye düşünüyorum. Temayı baştanda kodlayamam. Açık kodlu halide kayıp :) diğer temalardada benzer sorunlar yaşıyorum nedense. Wp sürümü düşürsemde yükseltsemde birşey değişmiyor genel olarak.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.