Sorunun muhtemel kaynakları:
- Htaccess kurallarından dolayı olabilir. Siteyi taşırken htaccess dosyasını taşıdığınızdan emin olun. Bu tarz dosyalar gizli dosya olarak göründüğü için taşırken unutulabiliyor sıklıkla.
- Hostingler arasındaki PHP sürüm ve modül farkından dolayı olabilir.
- WordPress dosyaları bozulmuş olabilir. Düzeltmek için önce gerekli yedeklerinizi aldıktan sonra, orjinal WordPress'in son sürümünü tekrar indirin ve rar'dan çıkartın. Sonrasında wp-admin ve wp-includes dosyalarını sitenizdekiler ile değiştirmeyi deneyin.
1/1 aynı üstad herşey. Zaten tuhaf olanda o. Tema eskiden kullandığım bir temaydı. Normalde sorunsuzda çalışır. Var birşeyler ama çözemedim şimdilik. Htaccess mevcut zaten. Standart temalara dönünce sayfalamalar çalışıyor. Ama başka hostta aynı temadada çalışıyor :) sorunu bulsam çözümüde bulabilirim. Ancak henüz sorunuda tesbit edemedim. Ben dosyalarımı şifrelemiştim. En büyük ihtimal çaktırmadan kod eklemiş olmaları. Vestapanel kullanırken panel açıklarından dolayı bir kaç sıkıntı yaşamıştım. O ara yapılmıştır diye düşünüyorum. Temayı baştanda kodlayamam. Açık kodlu halide kayıp :) diğer temalardada benzer sorunlar yaşıyorum nedense. Wp sürümü düşürsemde yükseltsemde birşey değişmiyor genel olarak.