-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar Google Fotoğraflar uygulamasına girmeye çalıştığımda telefondan
"Fotoğraflar durduruldu" diye uyarı veriyor ekranda bunu nasıl çözebilirim acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Merhaba telefon modeli nedir , kaldırıp tekrar yüklemeyi denediniz mi?
prestij
BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Fotoğraflar uygulamasının üzerinde Play Store üzerinden bir güncelleme yapın. Eğer olmadıysa uygulamanın üzerine basıp verileri temizleyin veya zorla kapata basın. Hala sorun çözülmediyse yedeklerinizi alıp bir format atın. Umarım çözülür
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Google Play güncelleme sonrası bazı problemler çıkabiliyor maalesef. Format atacaksınız gibi görünüyor.
Geçenlerde benim telefon çok kasmaya başladı ve sürekli google hatası veriyordu. Mecbur fabrika ayarlarına getirdim ve normale döndü.
Sms kayıtlarını almayı unutmuşum onu unutmayın siz de mutlaka önemli olan sms leri bir yere not alın. Bir de ne hikmetse whatsapp son bir ayın yedeklerini almamış, ona da dikkat edin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
BerkinAKTAŞ adlı üyeden alıntı
Fotoğraflar uygulamasının üzerinde Play Store üzerinden bir güncelleme yapın. Eğer olmadıysa uygulamanın üzerine basıp verileri temizleyin veya zorla kapata basın. Hala sorun çözülmediyse yedeklerinizi alıp bir format atın. Umarım çözülür
yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Google Play güncelleme sonrası bazı problemler çıkabiliyor maalesef. Format atacaksınız gibi görünüyor.
Geçenlerde benim telefon çok kasmaya başladı ve sürekli google hatası veriyordu. Mecbur fabrika ayarlarına getirdim ve normale döndü.
Sms kayıtlarını almayı unutmuşum onu unutmayın siz de mutlaka önemli olan sms leri bir yere not alın. Bir de ne hikmetse whatsapp son bir ayın yedeklerini almamış, ona da dikkat edin derim.
Arkadaşlar geç mesaj için özür dilerim baya bi geç oldu.Çözüm şuydu sanırım. Sonradan fark ettim internet kaynaklı sorun. Wifiye bağlı iken yapıyordu o sıradada rsimleri yedeklediği için kapanıyordu sanırım wifi den çıkıp telefonun interneti ile girince sıkıntı olmuyordu.