-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Amatör Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Sistem üzerinden tarih ve saat belirlenerek bir şey kaydediyorum. Bu belirttiğim tarih ve saatte belirtilen maile nasıl mail göndertirim. Mesela 28.06.2019 13:30 diyorum tam bu tarih ve saatte mail atmasını istiyorum. Her dakika Cronjob çalıştırmak haricinde nasıl bir yol izlenebilir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Jquery ile fonksiyon oluşturup bu fonksiyonu dakika da 1 çalışmasini (setinterval) deneyebilirsiniz.
Ama sayfa acik olmadığında çalışma durumunu denemedim. Cron bu işe yarıyor başka formülü bahsettiğim şekilde belki olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
IT Maneger
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cron olabilir ama sürekli aktif denetleme yapması gerekir belli tarih ve saatin olmamasından kaynaklı buda sunucuyu yorabilir.
E-evcil.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Programlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Crona saat ekletemezsin o dedigin cron dosyasina bir dosya cagirmak olacak cagirdiginiz dosyaya veritabanindaki tarih ve saati cekerek geri sayim yaptirip sayim bittiginde mail kodlarini calistirmalisin ayrica sunucunu yormasin istiyordan her dakika cron ekleyebilecegin free cronjob siteleri mevcut en uygun yolu bu gozuyor
Web Programlama Uzmanı | ( PHP, Bootstrap, MySQL ) Yazılım İşleri Yapılır | WhatsApp Tıkla
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
N** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
saat ve tarihi kullanıcı ayarladığı o anda bir php sayfasına yazdırabilirsin cronjob ile o sayfayı kontrol edersin sunucuyuda yormamış olursun
1 kişi bu mesajı beğendi.
Telegram botlarınızı yapabilirim, iletişim t.me/emulnurullah
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
En temizi cron olur. Kontolü de saatte 1 yaparsınız. Günde 24 defa kontrol eder sadece. Sandığınız gibi de sistemi çok yormaz :)
Ama eğer bu gönderiniz blog içinse ve feed kullanıyorsanız size önerim feedburner kullanmanız. O sizin için her şeyi halleder :)
1 kişi bu mesajı beğendi.