AhmeCakmak adlı üyeden alıntı

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Ben de öyle düşünüyordum aslında, fakat emin olamamıştım.

Peki sizce öğrencilik döneminde böyle bir işe başlamak mümkün mü? Ve ben şahıs şirketimi açtığım takdirde örneğin gelirim az şekilde başladı, aylık 1000-1100 tl civarı. Bunun vergisi ve muhasebeci masrafı dışında, benim ödemem gereken herhangi bir para var mıdır :)

Çok cahilce gelebilir söylediklerim affola :)

Aylık 1000 TL'den fazla kazancınız varken açabilirsiniz. 29 yaş altı olduğunuz için devletin sağladığı "29 yaş altı genç girişimci desteği"nden yararlanacaksınız. Bu süreçte Yıllık gelir vergisi ve aylık SGK ödemesi yapmayacaksınız. Detaylara buradan ulaşabilirsiniz : https://www.startupnedir.com/genc-girisimciler-icin-29-yas-alti-vergi-istisnasi/

Aylık muhasebe 150 TL , damga vergisi 50 TL , ve aylık Türkiye kazancının %18 'i şeklinde ödemen olacak.

AhmeCakmak adlı üyeden alıntı

Bir de ben şahıs şirketini oluşturduktan sonra, bir ofisim olması şart değil mi? Teftiş vs. için gelmek isteyeceklerdir. Free olarak gittiğim yerlerde ve çoğunlukla evde yapsam çalışmalarımı ne kadar problem olur?

Teftiş için evinize geliyorlar home ofis yapabiliyorsunuz.