-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Bu hatayı Googleda araştırıp bir çözüm buldum. Hatayı düzeltmek için Sitemap.xml dosyamdaki kodlarda "noindex" işaretli kısmı "follow" olarak değiştirdim ancak hâlâ "gönderilen URL noindex işaretli" hatasını alıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Bilgisi olan birisi yardımcı olursa sevinirim.
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tam anlayamadım URL ne URLs ve URL nereye gönderdiniz.
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam Google search consoledan sitenin analizine bakıyordum ve "gönderilen URL noindex işaretli" diye bir hata aldım. Nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım.
harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Genelde bu hatalar Seo eklentisinden kaynaklı oluyor.kullandıgını yazılım wordperss varsayarak söylüyorum.Seo eklentisi olarak Rank Math öneririm.
www.kirlipanda.com
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Site haritanızın içerisinde no index url bulunuyordur. Onu kaldırırsanız sorun düzelir.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Kullandığınız SEO eklentilerinden kaynaklı olarak Search Console yansır.
Yoast Seo Eklentisinde, SEO > Search Apparance > Kategoriler > Etiketler. Evet olarak ayarlayın.
All in Seo Pack eklentisinde, include sitemap kutucuğunu boş bırakın.
Yine aynı eklentinin bir dosyasında noindex yazısını kaldırın. Yol: /public_html/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/{sitemap.xls} dosyası.
noindex,follow" />
Search Konsol verileri 3-5 geriden gelir. Yani konsolda gösterilen, sitenizde olan tüm değişiklikleri ancak bir kaç gün sonra konsolda görebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Konsolda görünen linkler kalkacaktır. Tabi doğrulama gönderirseniz.
Noindex indekslenmemesi anlamına geldiği gibi google dizinininde göstermeme anlamına gelir.
Yani google aramalarında konularınızın çıktığı gibi /tag yani etiket sayfalarınız aramalarda çıkmayacaktır.
Noindex olarak ayarlamak, etiket sayfalarımı aramalarda gösterme demektir. Google onaylar ve size, "dizine eklememi istemediğiniz sayfalarınızı indekslemedim". Search Konsolda Kapsam bölümünde size gösterir.
Bu bahsettiğiniz gibi bir hata değildir, sizin talebinize göre Google'un işlevi ve gösterimidir.
Kategorilerinde, sayfalarında, yazarlarında indekslenip indekslenmeyeceğini etiketlerde olduğu gibi yapabilirsiniz.
Bunları all in seo pack ya da kullandığınız seo eklentisi yoast ise kolayca yapabilirsiniz.
Yukarıda nasıl yapıldığını belirttim.