Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum;
Veridyende hosting sürem dolmak üzere. Yenilemek veya başka şirkete geçmek arasında kararsızım. Genel olarak memnunum ama sebebini bir türlü bulamadığım şekilde ara ara siteye girerken çok fazla zaman harcıyor. Normalde 1-2 saniyede açılan site bir süre girmeyince veya durduk yere 10-30 saniye arasında yüklenebiliyor. Sunucu yanıt süresini hızlandırın uyarısı veriyor bu denk geldiği zaman pagespeed de. Acaba sunucu hizmetlerinin çalışması için geçen süre mi bilmiyorum diğer firmalar nasıl bu konuda. Önerdiğiniz bu fiyata bu kadar performans kaçmaz diyeceğiniz hostingler hangisi (wordpress)?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Güzelhosting , odeaweb , natro düşünebilirsiniz. Ağır sitelerimde dahi güzel performans alıyorum.
prestij
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
f/p bu konuda bence göreceli olduğundan, bahsi geçen birçok firmayı kullanmış biri olarak turhost diyorum.
Güzel net, RADORE ve NETİNTERNET veri merkezlerini kullanıyor. Bu 3 firma da olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne zaman boyle bir soru gorsem hep guzelhosting derim. Destek konusunda cok iyiler, cok ilgililer. Fiyat olarakta bence o hizmete düşük. Su anda firma sahibi gibi övmüş olabilirim ama emin olun gerçektende ben memnun kaldım.
Web sitem: yazilimsoru.com